Masentava tieto

En ole kirjoittanut tätä blogia kuukauteen, koska ei ole ollut mitään sen ihmeempää asiaa. Tänään sain Taikelta päätöksen avustushakemukseeni ja se oli kielteinen. Perustelujen mukaan hakijoita on ollut paljon ja jaettavia määrärahoja vähän.

Tuo päätös siis tarkoittaa sitä, etten voi julkaista jatko-osia Elben taruun. Tietysti se tieto masentaa ja vie viimeisetkin kirjoitushalut, mutten silti aio luovuttaa. Jatkan kirjoittamista ja toivon pystyväni joskus tulevaisuudessa julkaisemaan teokset omakustanteina.

Tänään kävin shakkikerhossa ja yllättäen voitin kaikki pelini! Sain siis tuloksen 12/12. Olin vähän häkeltynyt, sillä voitin pelejä, vaikka päätäni särki ja minulla oli muutenkin sekava olotila. Edellisellä viikolla jäin tulokseen 9/12.

Muuten arkeni on mennyt aivan normaalisti kotiaskareissa ja pelatessa. Olen parin viikon ajan pelannut Skyrimiä, mikä on The Elder Scrolls: Onlinen (ESO) edeltäjä. Pelaan peliä läpi nyt neljättä kertaa, joten lukijan on helppo ymmärtää mieltymykseni kyseiseen peliin… Alla on kuva tämän kertaisesta pelihahmostani, jonka nimi on Elderala.ScreenShot1414