Muut kirjani

Elben tarun ohella olen kirjoittanut muitakin kirjoja. Alla on niistä lyhyt esittely.


 

Caelum

EtukansiVuosi 2320. Täydellinen maailma. Yksi valtio. Yksi hallinto. Yltäkylläinen elämä. Äärettömät energiavarat. Sairaudet kukistettu. Jäljellä enää yksi suuri tavoite. Valloittaa maailmankaikkeus.

Vastavalmistunut telepaatikko Helen Seymor kutsutaan pääkaupunki Enduron avaruushallintokeskukseen. Hänet on valittu lukuisten hakijoiden joukosta TauCeti-projektin miehistöön, jonka tarkoituksena on perustaa  siirtokunta toiseen tähtijärjestelmään.
Jo alussa projekti saa huolestuttavia piirteitä. Eliitin valtaa vastustava oppositio on soluttanut aluksen miehistöön omia jäseniään. He haluavat sabotoida salaa TauCeti-projektia saadakseen eliitin kansalaiset puolelleen.
Helen joutuu elämänsä suurimpaan seikkailuun. Seikkailuun, jossa ihmishengellä ei ole arvoa. Hänen on käytettävä kekseliäisyyttään ja oppimiaan taitojaan pelastaakseen miehistön hengen.

Mitä olisit valmis tekemään rakkaimpiesi puolesta?

Oletko valmis murhaan?

Oletko valmis uhraamaan itsesi?

Kirjaa voi tilata minulta hintaan 20 €/kpl + postikulut 10 €. Sivumäärä 484. ISBN: 978-952-67793-1-7. Julkaisuvuosi 2013.

Kirjasta on olemassa kaksi eri painosta. Ensimmäisessä painoksessa on muutama lievä seksikohtaus ja siksi se on k18 materiaalia. Toinen painos sopii paremmin nuorille lukijoille.


Trauma

Etu_kansiOlen Joni ja tää on mun painajainen.

Elämäni ei ole helppoa. Isäni juopottelee viikonloppuisin, äitini on mielisairaalassa ja siskoni paljastuu lesboksi. Minulla on epilepsiakin, eikä koulussa ole kivaa, koska luokkatoverini läski-Roope ottaa minua pattiin. Ainoa lohtuni ovat kaverini Jesse ja Matias, sillä heidän kanssaan on kiva ryypätä kaupungilla, sekä tehtailla pikkurikoksia.

Sitten harmittomalta tuntuva diskoilta muuttaa elämäni painajaiseksi. Sen piti olla elämäni ikimuistoisin hetki, koska aloitin seurustelun ihastukseni Nellan kanssa. Mutta kuinka kävikään? Sen illan jälkeen kaikki oli pilalla. Se ilta herätti eloon mieleni syvyyksiin haudatun painajaisen.

Mä tapoin pikkuveljeni.

Myyn kirjaa hintaan 15 €/kpl + postikulut 10 €.  Kirja sopii pienellä varauksella nuorille, vaikka siinä puhutaankin paljon seksistä. Sivumäärä 193. ISBN: 978-952-93-0625-1. Julkaisuvuosi 2012.


Pahan kosketus

PahankosketusOlen Annika. Pahuus hiipi elämääni, kun muutimme ukin luo asumaan. Menneisyyden salaisuudet paljastuivat ja ottivat minut valtaansa. Siitä alkoi karmea painajaiseni.

Ote salaisuuksien kirjasta:

”Olen kauhuissani. Riivaajahenget hyökkäsivät yöllä kimppuuni. Minut heitettiin sängystä lattialle ja riivaajat repivät yöpaidan yltäni. Ne hyväilivät vartaloani pahuudellaan ja työntyivät julmasti sisälleni. Ilkkuivat ja nauroivat avuttomuudelleni. Riivaajat heittelivät tavaroita päälleni ja repivät jopa julisteita seiniltä. Olin täysin riivaajien armoilla. Lopulta ne päästivät pelästyneet vanhempani huoneeseeni, joka oli järkyttävän hävityksen jäljiltä. Kuinka voisimme enää asua riivaajien valtaamassa talossa?”

Kukaan ei voi paeta riivaajia.

Myyn kirjaa hintaan 20 €/kpl + postikulut 10 €. Kirja on varsin pelottava kauhukirja, sekä sisältää seksiä ja väkivaltaa. Siksi se on ehdottomasti K18 kirja! Sivumäärä 299. ISBN: 978-952-67793-0-0. Julkaisuvuosi 2012.


Elämän arvet

”Olen kokenut julmuutta. Minua on satutettu. Elämä on kuluttanut kulmani repaleiksi. Olen arpinen ja ruhjottu. Silti tavoittelin onnea ja rakkautta. Löysin rakkauden, mutta olin menettää sen menneisyyteni salaisuuksiin. Kannan yhä pahuuden arpia selässäni. Ne muistuttavat minua eletystä elämästä. En voi paeta sisäistä tuskaani, mutta voin suunnata katseeni tulevaisuuteen. Minua rakastetaan ja osaan itse rakastaa. Siinä on kaikki, mitä tarvitsen elääkseni onnellisena.” Ria

Joskus vuoden 2011 aikana kirjoitin erään naisen rankan elämäntarinan. Se sai alkunsa lukuisista seksinovelleista, joilla kuvasin neitsyyden menetystä, avioseksiä ja pettämistä. Sitten kokosin nuo erilliset novellit kirjaksi ja lisäsin yhtenäisen juonen, jossa kaikki novellit ovat jatkumoja edellisille. Siitä muodostui lopulta yli 300 sivuinen kirja, jolle annoin nimen Elämän arvet. Kirja on painettu, mutta sitä ei ole virallisesti julkaistu, enkä siksi myy sitä myöskään netin kautta.


Oma elämänkerta

Olen kirjoittanut myös omaelämänkerrallisen teoksen lapsuudestani ja elämäni käännekohdista. Kirja on tarkoitettu vain sukulaisilleni kuolemani jälkeen, joten en myy sitä julkisesti.