Musta kuolema on julkaistu!

etukansi_pieniSain viimeinkin painettua Elben taruun jatko-osan, joka kantaa nimeä Musta kuolema. Sitä edeltävän osan (Varjojen valtakunta) tapahtumista on loikattu ajassa reippaasti eteenpäin, sillä Elben Olemattoman tytär Asla Valkohius on jo murrosiässä. Tarina pyörii pitkälti vakavan ruttoepidemian ympärillä, sekä myös luonnonuskovaisten aikeissa syrjäyttää kuningatar Elbe valtaistuimelta. Mielestäni tarina sopii myös nuorille lukijoille, muttei kuitenkaan lapsille.

Olen yhä käynyt töissä päivisin, eikä minulle ole jäänyt aikaa pelata ESO:a. Olen kuitenkin kirjoittanut varsin ahkerasti, sillä Elben taru kutonen on viimeistelyvaiheessa ja olen myös aloittanut jo Elben taru seiskan kirjoittamisen. Se osa todennäköisesti päättää koko tarun.

Tyttäreni Oona aloittaa syksyllä lukion toisen luokan. Pidin myös kesällä pienen loman ja kävimme silloin appivanhempieni luona Salossa, sekä puolisoni siskon luona Jyväskylässä. Minulla on töitä syyskuulle, jonka jälkeen ajattelin tehdä reippaasti polttopuita. Onneksi olemme molemmat olleet terveitä ja rahatilannekin on ollut kunnossa töideni takia.

Uuden kirjani tilauksia voi tehdä yhteystietojeni kautta. Kirjan tarkempi esittely on omalla sivullaan, joka löytyy Elben taru painikkeen alta.