Arkielämää

Voisin kertoa jotain viikostani, vaikkei tätä blogia kukaan edes lue, koska en ole kertonut siitä muille. Maanantaina olin Kristallilla työharjoittelussa ja sain kasata yhden seinähyllyn. Loppuaika olikin sitten lorvimista tekemisen puutteessa.

Tiistaina pesin peräti kolme koneellista pyykkiä. Tuli samalla siivottua taloa. Ehdin myös kirjoittaa ja jopa pelata ESO:a pitkästä aikaa. Siihenkin on pakko käyttää aikaa, jottei saa potkuja eri killoista.

Tänään kirjoitin taas kirjaa aamupäivän. Tyttärelläni Oonalla oli liikuntapäivä ja hän laski pulkalla mäkeä Kotilanvaaralla. Iltapäivällä oli shakkikerho kirjastolla ja sain tuloksen 10,5/12, joka on tämän vuoden paras. Normaalisti pistesaaliini liikkuu kahdeksan ja kymmenen välillä. Viime viikolla sain 8,5 pistettä.

Elben tarun jatko on edennyt ihan hyvin. Sitä on mukava kirjoittaa. Minulla on päässäni summittainen juoni tulevista tapahtumista, mutta tavallaan tarina elää omaa elämäänsä. Tapahtumat seuraavat loogisesti toinen toistaan ja oikeastaan siinä ei ole lukijalle mitään yllätystä. Sitä pitäisi varmasti vielä mietti enemmän, mutta tälläkin hetkellä tarina on niin intensiivinen ja vauhdikas, ettei lukijalle tule missään vaiheessa tylsää.